Een coachingstraject is voor iedereen anders. Ieder traject begint met een vrijblijvend intakegesprek en aan de hand van dit gesprek wordt het doel en het traject bepaalt. Alles wat je met je coach bespreekt, is vertrouwelijk.

Tijdens het intakegesprek ontstaat een beeld en wordt het doel van de  coaching vastgesteld. Een coachingstraject bestaat na het intakegesprek uit een of meerdere gesprekken. Binnen een veilige omgeving wordt vervolgens gewerkt aan het bereiken van jouw coachingsdoelen. Je wordt je bewust van je talenten, overtuigingen en valkuilen.

Centraal staat wie ben je, waar wil je naar toe en wat moet je hiervoor doen: resultaatgericht werken aan passende en duurzame oplossingen.

Persoonlijke of werkgerelateerde coaching

Soms loop je tegen een probleem aan, dit kunnen persoonlijke en/of werkgerelateerde problemen zijn. Vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar wil ik naar toe? Of: Hoe bouw ik meer zelfvertrouwen op? Hoe zeg  ik nee, of hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé?

Samen met je coach kijk je naar wat jij wilt en hoe jij je doelen kan bereiken.

Wandelcoaching

Lopen zet je in beweging, zowel letterlijk als figuurlijk. De natuur wordt gebruikt als instrument om doelgericht te coachen en je daadwerkelijk vooruit te helpen. Stapsgewijs wordt je op een ontspannen manier gestimuleerd je doelen te realiseren.

De wandelingen kunnen plaats vinden in een park, het bos of het strand.

Voor een geslaagd coachingstraject is het belangrijk dat er een goed contact is met de coach.

Tijdens een persoonlijk gesprek maken we kennis met elkaar en stellen we vast wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Neem contact op